U bevindt zich hier: HomeBlogBericht van de nieuwe wijkagent

Bericht van de nieuwe wijkagent

Het afgelopen jaar  is er  binnen de politie nogal wat aan het veranderen in verband met de reorganisatie. In het kader van deze reorganisatie worden ook mensen verschoven van de ene stek naar de andere.
Voor mij hield dat in dat ik een nieuwe functie als wijkagent in Overbos kreeg aangeboden, waar ik medio juni 2014 mee gestart ben.

Wijkraad Overbos heeft mij gevraagd of ik mij langs deze weg wil voorstellen.
Mijn naam is John van der Hulst. Ik ben 52 jaar jong.
Na een paar jaar bij defensie gewerkt te hebben, ben ik in 1982 bij de Rijkspolitie gaan werken.
We konden toen overal gestationeerd worden. Dat is ook bij mij gebeurd. Ik heb in de eerste jaren o.a. in Aalsmeer, het Westland en op Schiphol  gewerkt.
Hierna ben ik in 1985 in  de Haarlemmermeer terecht gekomen, waar ik tot op de dag van vandaag ben gebleven.

Binnen de politie heb ik van alles gedaan, waaronder recherchewerk in het binnen- en buitenland, milieu-onderzoeken, ME werk en alles wat daarbij hoort.
De laatste 10 jaar ben ik in Nieuw Vennep groepsbegeleider geweest. Dit houdt in dat je een soort werkverdeler bent en het aanwezige personeel zo efficiënt mogelijk inzet. Op zich was dat steeds weer een uitdaging, omdat de Haarlemmermeer een enorm gebied is en het aantal agenten gelimiteerd.

Nu dus de wijk Overbos, samen met Eric van Leeuwen. Doordat ik 10 jaar groepsbegeleider geweest ben en dus binnen de organisatie de zaak draaiende diende te houden, is het voor mij een omschakeling om naar buiten toe te gaan werken. Daar zal wat tijd overheen gaan.

Ik hoop dat ik in de wijk in ieder geval een goede tijd ga hebben en dat we samen zoveel mogelijk de boel leefbaar kunnen houden.
Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in.

 

Twitter nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij onder meer om uw voorkeuren vast te leggen voor een volgend bezoek aan deze site en om te analyseren hoe bezoekers onze site gebruiken. Deze informatie helpt ons om onze websites steeds beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de bezoekers. Bekijkt u voor meer informatie onze uitgebreide privacyverklaring. Door voor ‘Ik ga akkoord’ te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem. Accepteert u geen cookies, kiest u dan niet voor ‘Ik ga akkoord’. Wij wijzen u erop dat het niet accepteren van cookies het bezoek aan deze website nadelig kan beïnvloeden. Privacyverklaring