U bevindt zich hier: HomeNieuwsActueelZomeractiviteiten voor de jeugd

Zomeractiviteiten voor de jeugd

Meer voor elkaar
Kinderen en jongeren in Haarlemmermeer hoeven deze zomer niet stil te zitten. Tijdens de zomervakantie kunnen zij deelnemen aan allerlei activiteiten in de buurt georganiseerd door onder andere Bibliotheek Haarlemmermeer, Team Sportservice, Pier K, MeerWaarde en Maatvast.

Het programma voor de jeugd in Haarlemmermeer is heel gevarieerd en biedt leuke activiteiten voor alle leeftijden. Zo zijn er onder andere voorleesmomenten voor de allerkleinsten in de Bibliotheek en is er een sportvierdaagse georganiseerd door Team Sportservice voor de wat oudere kinderen.

Pier K staat van 7 t/m 9 juli in het teken van de Kinderkunstdagen, waar kinderen van 6 t/m 12 jaar al hun creativiteit kwijt kunnen.
Op verschillende locaties van Maatvast zijn kinderactiviteitendagen met onder andere levend Stratego en een filmmiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor jongeren van 12 jaar en ouder biedt Maatvast een vol programma van zomeractiviteiten in de jongerencentra. Zij kunnen bijvoorbeeld samen koken en meedoen aan een bootcamp of kickboksles.
Team Sportservice, Stichting Maatvast en MeerWaarde organiseren samen gratis Bootcamps en Voetbaltoernooien voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

Bekijk het programma

Bekijk hier het volledige programma met jeugdactiviteiten in Haarlemmermeer. Deze agenda wordt regelmatig bijgewerkt.