Wijkraad Overbos

De Wijkraad Overbos is een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de belangen van de bewoners en wil daarmee de leefbaarheid en veiligheid in de wijk bevorderen. Dit doet de wijkraad door goed te luisteren naar de ideeën en opmerkingen van bewoners. We geven gevraagd en ongevraagd advies aan Burgemeester en Wethouders over alle onderwerpen die voor de wijk Overbos van belang zijn.

De wijkraad werkt nauw samen met de gemeente, Meerwaarde, stichting Maatvast, Ymere, de wijkagent en Sportservice Haarlemmermeer.

Mededelingen

Bekijk de 15de editie van de Nieuwsbrief Overbos:  Nieuwsbrief Overbos 22-02-2018.

Deadline kopij voor editie 16 van Nieuwsbrief Overbos: 16 maart 2018

Folder 'Alert in de Wijk' (i.v.m. bewonersavond) staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Reactie gemeente op punten WR over Bestemmingsplan staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Verslag Wijkschouw 2017 staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Bosbode: Archief met alle jaargangen nu bereikbaar op onze site!  De Wijkraad > Downloads . Daar staan inmiddels ook de voorgaande edities van onze nieuwsbrief.

Recent nieuws

Afscheid Jo-Else Seinstra

“Het waren twee fantastische ...”

Tijdens de bewonersvergadering van 14 februari 2018 heeft de wijkraad afscheid genomen van gebiedsmanager Jo-Else Seinstra. Voorzitter Johan Trompert roemde de goede samenwerking, die helaas slechts 1 jaar en 1 maand geduurd heeft.

Op deze avond hebben de wijkraadsleden en overige deelnemers aan deze openbare vergadering ook kennis kunnen maken met haar opvolgster, Barbara Verbeek.
Een uitgebreid interview met de nieuwe gebiedsmanager komt in de Nieuwsbrief Overbos, editie 15, te staan.
  JoElse farewell

Lees hier al het nieuws uit jouw buurt