Wijkraad Overbos

Wij zijn een Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI).

De Wijkraad Overbos is een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de belangen van de bewoners en wil daarmee de leefbaarheid en veiligheid in de wijk bevorderen. Dit doet de wijkraad door goed te luisteren naar de ideeën en opmerkingen van bewoners. We geven gevraagd en ongevraagd advies aan Burgemeester en Wethouders over alle onderwerpen die voor de wijk Overbos van belang zijn.

De wijkraad werkt nauw samen met de gemeente, Meerwaarde, stichting Maatvast, Ymere, de wijkagent en Sportservice Haarlemmermeer.

Mededelingen

Bekijk de 21ste (zomerfeest)editie van de Nieuwsbrief Overbos Nieuwsbrief Overbos 23-06-2019.

Deadline kopij voor editie 22 van Nieuwsbrief Overbos: 1 september 2019

Financieel Jaaroverzicht 2017 staat direct onder De Wijkraad (even omlaag scrollen).

Folder 'Alert in de Wijk' staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Bosbode: Archief met alle jaargangen nu bereikbaar op onze site!  De Wijkraad > Downloads . Daar staan inmiddels ook de voorgaande edities van onze nieuwsbrief.

Recent nieuws

... en weer geslaagd!

Wijkfeest bij > 30 graden

Wat was het warm! Maar ook: Wat was het weer gezellig en druk op het ZOMERFEEST OVERBOS. De vertrouwde kramen, de bar, de snackcar, de sportactiviteiten, inclusief een Pannatoernooi, ondersteund met zowel live muziek als met door onze DJ geproduceerde klanken, ... het was er allemaal!
 ZF2019-FrontSite

Lees hier al het nieuws uit jouw buurt