U bevindt zich hier: HomeActiviteiten

Op deze pagina vind u de activiteiten van de wijk Overbos Hoofddorp.

Wijkfeest 2017

Het wijkfeest met de braderie vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni van 10.00-17.00 in het wijkpark.
U kunt als een van de eersten een kraam reserveren op dinsdag 11 april tussen 19.00 en 21.00 uur in De Boskern, Liesbos 24 Hoofddorp. Daarna kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kramen kosten € 25,00 per stuk. Een plattegrond met kraamindeling vindt u hier.
Wij hopen u weer te zien op het wijkfeest.

Wijkraad Overbos afgelopen jaar

Presentatie die op de achtergrond draaide tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2017.

Sportservice Haarlemmermeer

Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en informeert, adviseert en begeleidt mensen op sportgebied.

Sportservice Haarlemmermeer wil bij alle inwoners van Haarlemmermeer een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen door:

• sport in de wijk te brengen;
• sport en bewegen op en rond scholen te stimuleren;
• sportverenigingen te versterken.

Door het versterken en het onderling verbinden van deze drie gebieden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Zomerwandelen2016

Link naar onze activiteiten kalender:   Sportservice kalender

Zie voor meer informatiewww.sportservicehaarlemmermeer.nl

De Boskern en De Ark

Kijk voor informatie over de activiteiten in De Boskern op www.stichtingmaatvast.nl

Kijk voor verdere informatie over de activiteiten in De Ark op www.pghoofddorp.nl

Studio 5

Workshops, activiteiten en feestjes voor jongeren van Overbos en Floriande.

Check hier de agenda.